Završen prvi dio obnove dječjeg igrališta na Šipovcu

    S obzirom na ovotjedne temperature mogli bi zapjevati „Nekako s proljeća“… A to je i vrijeme koje, nakon zime, jedva čekamo. Priroda se budi, a mi sve više vremena provodimo vani. Na otvorenom, to znamo, najviše uživaju najmlađi pa im je potrebno omogućiti adekvatne prostore, igrališta prije svega, za aktivnosti.

Previous Next

Uspješna akcija „Uvijek tu za Nazorovu“

Tradicija je nastavljena, naša božićno-novogodišnja akcija doživjela je i jubilarno peto izdanje. I ova je bila uspješna pa nas to čini posebno ponosnima. I zadovoljnima konačnim rezultatom. Udruga „Uvijek tu“, Nogometni klub Šipovac i Crveni križ Našice ovoga su puta djelovali u korist Dječjeg doma Nazorova u Zagrebu.

Božićna donatorska akcija za Dječji dom Nazorova u Zagrebu

Udruga „Uvijek tu“ i nogometni klub Šipovac ove godine organiziraju donatorsku akciju kako bi povodom božićnih blagdana razveselili klince i klinceze u Dječjem domu Nazorova u Zagrebu.

Ovo je već peta godina provođenja akcije za razne institucije koje brinu o djeci u Hrvatskoj.
U akciji, uz organizatore i Crveni križ Našice, sudjeluju brojni športski klubovi, udruge, tvrtke te organizacije iz cijele Hrvatske pa i građani iz inozemstva.

Iza nas je vrlo uspješna godina, prva potpuna od osnutka Udruge!

U skladu s napretkom tehnologije, a i zbog činjenice kako nas ima po cijeloj Hrvatskoj, u srijedu je putem Zoom-a održana Izvještajna skupština Udruga "Uvijek tu" Hrvatska.

Okupili su se članovi uprave iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Našica, Petrinje, Kutine i Malog Lošinja te pretresli izvješća o radu i financijama za 2022.godinu kao i prijedlog rada, ideje i prijedloge za daljnji rad posebice u 2023. godini.

DONACIJA ŠPORTSKE OPREME ZA ZAJEDNICU MLADIH OSIJEK

Udruga „Uvijek tu Hrvatska“ organizirala je još jednu donatorsku akciju – ovoga puta za SOS Zajednicu mladih u Osijeku. Osječka Zajednica mladih dio je programa SOS Dječjeg sela Ladimirevci, nakon završetka osnovne škole u njoj naime borave polaznici srednjih škola.
U Hrvatskoj postoje četiri Zajednice mladih, a izuzetno su važne za razvoj, osposobljavanje i obrazovanje te u konačnici zapošljavanje i rješavanje stambenog pitanja mladih.

O Nama

„Uvijek tu“ udruga je civilnog društva. Nikakva politika.

Na službenim internetskim stranicama koriste se tehnički tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj (server), putem kojeg davatelj usluge pristupa Internetu (ISP) prikazuje web stranicu.